ماشین آلات سنگین و راهسازی
مدیر: محمدرضا ابوالحسن زاده
شهر: تهران
آدرس: خ سعدی جنوبی، جنب بانک کارآفرین پلاک: 327
موتور برق

موتور برق | خرید موتور برق

موتور برق یا موتور الکتریکی دستگاهی است که از زمان اختراع برق، یکی از بزرگترین پیشرفت های  در زمینه مهندسی و تکنولوژی بوده است. موتور برق چیزی جز دستگاه الکترومکانیکی نیست که انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل می کند. این تبدیل به خاطر موتور می باشد.

در زندگی امروزه وجود موتور برق یکی از ملزومات اضطراری  به حساب می آید.اگر موتور برق تولید نمیشد هنوز هم در دوران توماس ادیسون زندگی می کردیم که تنها هدف برق این بود که لامپ ها را روشن کند.اما در این سالها با تولید موتور برق، موتورهای مختلفی برای اهداف مختلف طراحی شده اند.

 اصل اساسی عملکرد یک موتور الکتریکی بر این واقعیت است که نیرو در جهت عمود بر میدان مغناطیسی جریان دارد،یک موتور الکتریکی ماشین الکتریکی است که انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل می کند. معکوس این تبدیل انرژی مکانیکی به انرژی الکتریکی است و توسط یک ژنراتور الکتریکی انجام می شود که با یک موتور بسیار مشترک است.

طبقه بندی اولیه موتور یا انواع موتورها می تواند به صورت جدول زیر جدول بندی شود

 

اجزای تشکیل دهنده موتور برق

موتور : این بخش از موتور برق قسمت تامین کننده انرژی اصلی مکانیکی را بر عهده دارد
سیستم سوخت : یک باک می باشد که برای سوخت موتور مورد استفاده قرار می گیرد
سیستم ولتاژ : وظیفه تنظیم مقدار ولتاژی که از سیستم خارج می شود و ظیفه تبدل AC  به DC  و بلعکس را بر عهده دارد
روغن : بخاطره کار کردن طولانی مدت با موتور برق در روز ممکن است اجزا دستگاه دچار سائیدگی شود که با بودن سیستم روغن کاری این مشکل به حداقل می رسد

موتورهای عمومی با ابعاد و ویژگی های بسیار استاندارد دارای قدرت مکانیکی مناسب برای استفاده صنعتی می باشند.بزرگترین موتورهای الکتریکی برای نیروی دریایی، فشرده سازی خط لوله و برنامه های ذخیره سازی پمپ با رتبه بندی ۱۰۰ مگاوات استفاده می شود. موتورهای الکتریکی ممکن است به نوع منبع انرژی الکتریکی، ساخت و ساز داخلی، کاربرد، نوع خروجی حرکت و غیره طبقه بندی شوند.

از زمان اختراع موتورها، پیشرفتهای زیادی در این حوزه مهندسی صورت گرفته است و برای مهندسین مدرن اهمیت بسیار زیادی دارد، که ازمهمترین این موتورهای میتوان به موتور برق هوندا المکس ژاپن، موتور برق روبین ژاپن، موتور برق جیانگ دونگ و موتور برق لانسین اشاره کرد.

 

موتور برق جیان دونگ موتور برق روبین موتور برق لانسین چین موتور برق هوندا المکس ژاپن

 

 

 

 

 

 

 

دیزل ژنراتور

دیزل ژنراتور | قیمت دیزل ژنراتور

دیزل ژنراتور (دیزل ژنراتور کوپله ایران-ژنراتور-موتور دیزل- دیزل- خرید دیزل ژنراتور-فروش دیزل ژنراتور-دیزل ژنراتور کوپله ایران-دیزل ژنراتور فابریک-دیزل ژنراتور لوول- دیزل ژنراتور استامفورد-دیزل ژنراتور ولوو- دیزل ژنراتور میتسوبیشی-دیزل ژنراتور موتور سازان- دیزل ژنراتور پرکینز)

دیزل ژنراتور

دیزل ژنراتور ها دستگاه های مفیدی هستند که توان الکتریکی را در حین قطع برق به کار می اندازند و مانع قطع فعالیت های روزانه و یا اختلال در عملیات تجاری و صنعتی می شوند. ژنراتورها در تنظیمات الکتریکی و فیزیکی مختلف برای استفاده در برنامه های مختلف در دسترس هستند.

چگونه یک ژنراتور کار می کند؟

یک ژنراتور الکتریکی دستگاهی است که انرژی مکانیکی را از منبع خارجی به انرژی الکتریکی به عنوان خروجی تبدیل می کند.
مهم است که بدانیم که یک ژنراتور انرژی واقعی را ایجاد نمی کند. در عوض، از انرژی مکانیکی که به آن متصل می شود، از نیروی الکتریکی موجود در سیم پیچ های آن از طریق یک مدار الکتریکی بیرون می آید. این جریان هزینه های الکتریکی، جریان برق خروجی تامین شده توسط ژنراتور است. این مکانیزم را می توان با در نظر گرفتن ژنراتور مشابه با یک پمپ آب، که جریان آب را ایجاد می کند اما در واقع آب را از طریق آن ایجاد نمی کند گرفت.

ژنراتور امروزه بر اساس القای الکترومغناطیس کار می کند که توسط مایکل فارادی در سال های ۱۸۳۱-۳۲ کشف شده است. فارادی کشف کرد که جریان بالای اتهامات الکتریکی را می توان با حرکت یک سیم الکتریکی مانند یک سیم که دارای بار الکتریکی در یک میدان مغناطیسی است ایجاد کرد. این حرکت یک اختلاف ولتاژ بین دو انتها سیم یا هادی الکتریکی ایجاد می کند که به نوبه خود سبب جریان برق می شود و در نتیجه جریان الکتریکی ایجاد می کند.

اجزای اصلی یک ژنراتور

دیزل ژنراتور از دو قسمت اصلی یکی ژنراتور الکتریکی و دیگری موتور دیزلی، تشکیل شده است اما اجزای فرعی دیگری نیز دارد که بدون آنها نمی تواند به خوبی و مطمئن کار کند.

این اجزا به شرح زیر می باشند

موتور : قسمت اصلی دیزل ژنراتور است که توان مکانیکی مورد نیاز ژنراتور برای حرکت را تامین می کند

ژنراتور: تولید توان الکتریکی دیزل ژنراتور را بر عهده دارد و انرژی اولیه خود را از موتور می گیرد و تبدیل به برق می کند

مخزن سوخت ژنراتور: سوخت ژنراتور در این قسمت وارد می شود و حجم آن بر حسب نوع دستگاه دیزل ژنراتور متغیر است

رگولاتور ولتاژ: ولتاژ خروجی ژنراتور را تنظیم می کند

سیستم خنک کننده: اجزای ولتاژ دیزل ژنراتور نیاز به خنک کردن مداوم دارند که سیستم خنک کننده این وظیفه را عهده دار است

سیستم روغن ژنراتور: اجزای این دستگاه برای اینکه بتوانند به راحتی کار کنند و در محور خود حرکت داشته باشند تا کمترین فشار به موتور وارد شود نیاز به روغن کاری مداوم و روزانه دارند

شارژر باتری: وظیفه شارژ باتری به عهده این قسمت است

سیستم کنترل: وظیفه کنترل الکتریکی اجزای دیزل ژنراتور به عهده این قسمت است

مجمع عمومی

 


فروشگاه آذرموتور
فروشگاه آذرموتور
فروشگاه آذرموتور
فروشگاه آذرموتور
فروشگاه آذرموتور
فروشگاه آذرموتور
فروشگاه آذرموتور
فروشگاه آذرموتور
فروشگاه آذرموتور
فروشگاه آذرموتور
فروشگاه آذرموتور
فروشگاه آذرموتور
فروشگاه آذرموتور
فروشگاه آذرموتور